Är värdebaserade investeringar helt dött?

Två nya avsnitt av min podcast 25 minuter finns ute nu:
 
Jag går snabbt igenom de aktuella aktiecasen Azelio, Stockwik och Spotify (utan att ge några rekommendationer förstås), innan Ludvig leder samtalet om några historiska affärsbeslut som lade grunden för gigantiska framgångssagor som t.ex. Coca Cola. Samtalet fortsätter i del 2 med det fjärde företagsexemplet.
 
Dessutom drar www.finanskursen.se igång igen den 8 augusti (tidig ansökan 27 juli-1 augusti för att säkra upp sin plats). Inför andra årskullen har vi lagt till extramaterial samt snyggat till och strukturerat upp det gamla. Lite bättre, lite smartare…
 
Nu är frågan bara om fundamentalt grundad värdebaserad analys går att omsätta i vinstgivande investeringsbeslut, eller om man hellre bara ska haka på befintliga trender.
 

admin

2 Comments

 1. Trots att du har haft fel om allt i podcasten “Outsiders” så var den rolig att lyssna på. Jag hoppas verkligen att du går ut med ett meddelande om när nästa podd börjar sändas.
  Trogen lyssnare

  • Ha ha ha, ja, jag hade verkligen otur när jag tänkte till om guld, silver, Azelio, Stockwik, Spotify, Gran Colombia osv. :D

   Man kan inte alltid vinna allt ;)

   Kul att du lyssnar. Du kommer inte missa omstarten, det lovar jag

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.